ONLINE-КУРС "ISO 22000: система менеджменту безпечності харчових продуктів"

Графік навчання
Показати більше
Онлайн, zoom
Тривалість навчання: всього 4 заняття по 3 години кожне
Оплата навчання
Показати більше
  • Вартість участі — 2500грн
  • При бронюванні 3-х і більше місць — 2000грн за 1 учасника
Умови навчання
Показати більше
  • Тільки висококваліфіковані та практикуючі лектори
  • Електронні матеріали для кожного учасника: нормативні та допоміжні документи з харчової безпеки
  • Можливість готівкового / безготівкового розрахунку
  • В кожній групі від 10 до 30 учасників
  • Відповіді на питання кожного учасника як під час онлайн-уроків, так і в індивідуальному порядку
  • Комфортні умови, дружня атмосфера та індивідуальний підхід до кожного учасника
  • Після закінчення курсу передбачено обов'язкове тестування учасників на знання стандарту. У разі незадовільного результату іспиту - можлива перездача (безкоштовно) протягом 3 місяців після закінчення курсу
  • Кожному учаснику надається доступ до презентацій усіх спікерів курсу (термін дії доступу - 1 рік)
  • Після проходження навчання і тестування кожному учаснику видається іменний сертифікат державного навчального закладу (підвищення кваліфікації) та сертифікат компанії PROFI CLUB англійською мовою - відправляється поштою
Цільова аудиторія:
Показати більше

Програма спеціально розроблена для виробників, а саме:

 - власники, директори та управляючі

 - технологи та менеджери з якості

 - керівники групи HACCP 

 - внутрішні аудитори з харчової безпеки та керівники відділів якості, які хочуть підвищити рівень кваліфікації

 - консультанти, які планують проведення внутрішніх та зовнішніх аудитів 

 - представники постачальників продукції

 - керівники компаній, які планують співпрацю з торговими мережами (особливо, якщо плануєте випуск продукції під власною торговою маркою)

ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ КУРСУ УЧАСНИКИ

ОТРИМАЮТЬ
  • свідоцтво державного навчального закладу та сертифікат компанії англійською мовою
  • допоміжні документи в електронному вигляді
  • знання від кращих практикуючих фахівців України з харчової безпеки
ОВОЛОДІЮТЬ
  • навичками розробки основних робочих документів згідно стандарту
  • методиками планування та підготовки до самостійного проведення внутрішніх аудитів на підприємствах
  • техніками проведення аудиту та ведення необхідної документації
ЗМОЖУТЬ
  • контролювати достримання стандартів ISO 22000 самостійно
  • максимально легко пройти перевірку контролюючих органів
  • пояснювати суть системи управління безпекою виробництва і збуту продуктів харчування
  • проводити внутрішній аудит і звітувати по ньому

ПРОГРАМА КУРСУ

Модуль 1

    • Огляд законодавчих вимог України щодо безпечності харчової продукції: необхідність впровадження системи НАССР. Коротка характеристика структури системи НАССР.
    • Огляд стандартів з харчової безпеки (ISO 22000, FSSC 22000, IFS, BRC).
    • Запровадження системи керування безпечністю харчових продуктів (СКБХП) ISO 22000. Загальні положення.
    • Принципи СКБХП.
    • Процесний підхід.
    • Цикл «Плануй-Виконуй-Перевіряй-Дій».
    • Ризик-орієнтоване мислення.
    • Сфера застосування СКБХП. Середовище функціонування організації.
    • Лідерство. Політика щодо безпечності харчових продуктів.
    • Функції, відповідальність та повноваження в межах організації.
    • Планування СКБХП. Цілі в сфері безпечності харчових продуктів.

Модуль 2

    • Забезпечення ресурсами.
    • Людські ресурси. Компетентність та обізнаність.
    • Інфраструктура.
    • Робоче середовище.
    • Керування процесами, продуктами та послугами, що постачаються.
    • Внутрішню та зовнішнє інформування.
    • Керування задокументованою інформацією.
    • Функціювання. Програми-передумови (ПП)

Модуль 3

  • Програми-передумови (ПП)
  • Система простежуваності
  • Готовність до надзвичайних ситуацій та реагування на них
  • Керування небезпечними чинниками. Попередні кроки впровадження принципів НАССР. Аналізування небезпечних чинників. Вибирання та розподілення за категоріями заходів керування (ПП/ОПП/ККТ).
  • План керування небезпечними чинниками (План НАССР/ОПП).
  • Керування моніторингом і вимірюванням.
  • Перевіряння, що стосується ПП та плану керування небезпечними чинниками.
  • Керування невідповідностями продукту та процесу. Коригування та коригувальні дії.
  • Вилучення/відкликання 

Модуль 4

  • Моніторинг, вимірювання, аналізування та оцінювання дієвості системи
  • Порядок проведення внутрішніх аудитів
  • Порядок проведення зовнішніх аудитів
  • Аналізування з боку керівництва
  • Постійне поліпшування та оновлення системи керування безпечністю харчових продуктів
  • Впровадження системи TACCP і VACCP
  • Процедура сертифікації системи ISO 22000

ОСНОВНІ ЛЕКТОРИ КУРСУ

Погорецька Алла

  • Керівник консалтингової компанії ТОВ «Глобальний Менеджмент Бізнес»
  • Консультант з питань впровадження системи менеджменту та законодавчих вимог (НАССР)
  • Сертифікований аудитор системи управління безпекою харчових продуктів (ISO 22000: 2005, НАССР) та система управління якістю (ISO 9001)

Графік і таймінг навчання

01.07.2025р (14:00-17:00)

02.07.2025р (14:00-17:00)

08.07.2025р (14:00-17:00)

09.07.2025р (14:00-17:00)

Зареєструватись на захід

ONLINE-КУРС "ISO 22000: система менеджменту безпечності харчових продуктів"

Дякуємо

Дякуємо! Скоро ми з Вами зв'яжемось. Очікуйте наш дзвінок у найближчий час.

Зв'яжіться з нами

Дякуємо

Дякуємо! Скоро ми з Вами зв'яжемось. Очікуйте наш дзвінок у найближчий час.