
ONLINE-КУРС "ISO 22000: система менеджменту безпечності харчових продуктів"
- Вартість участі — 2500грн
- При бронюванні 3-х і більше місць — 2000грн за 1 учасника
- Тільки висококваліфіковані та практикуючі лектори
- Електронні матеріали для кожного учасника: нормативні та допоміжні документи з харчової безпеки
- Можливість готівкового / безготівкового розрахунку
- В кожній групі від 10 до 30 учасників
- Відповіді на питання кожного учасника як під час онлайн-уроків, так і в індивідуальному порядку
- Комфортні умови, дружня атмосфера та індивідуальний підхід до кожного учасника
- Після закінчення курсу передбачено обов'язкове тестування учасників на знання стандарту. У разі незадовільного результату іспиту - можлива перездача (безкоштовно) протягом 3 місяців після закінчення курсу
- Кожному учаснику надається доступ до презентацій усіх спікерів курсу (термін дії доступу - 1 рік)
- Після проходження навчання і тестування кожному учаснику видається іменний сертифікат державного навчального закладу (підвищення кваліфікації) та сертифікат компанії PROFI CLUB англійською мовою - відправляється поштою
Програма спеціально розроблена для виробників, а саме:
- власники, директори та управляючі
- технологи та менеджери з якості
- керівники групи HACCP
- внутрішні аудитори з харчової безпеки та керівники відділів якості, які хочуть підвищити рівень кваліфікації
- консультанти, які планують проведення внутрішніх та зовнішніх аудитів
- представники постачальників продукції
- керівники компаній, які планують співпрацю з торговими мережами (особливо, якщо плануєте випуск продукції під власною торговою маркою)
ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ КУРСУ УЧАСНИКИ
ОТРИМАЮТЬ
- свідоцтво державного навчального закладу та сертифікат компанії англійською мовою
- допоміжні документи в електронному вигляді
- знання від кращих практикуючих фахівців України з харчової безпеки
ОВОЛОДІЮТЬ
- навичками розробки основних робочих документів згідно стандарту
- методиками планування та підготовки до самостійного проведення внутрішніх аудитів на підприємствах
- техніками проведення аудиту та ведення необхідної документації
ЗМОЖУТЬ
- контролювати достримання стандартів ISO 22000 самостійно
- максимально легко пройти перевірку контролюючих органів
- пояснювати суть системи управління безпекою виробництва і збуту продуктів харчування
- проводити внутрішній аудит і звітувати по ньому
ПРОГРАМА КУРСУ
Модуль 1
-
- Огляд законодавчих вимог України щодо безпечності харчової продукції: необхідність впровадження системи НАССР. Коротка характеристика структури системи НАССР.
- Огляд стандартів з харчової безпеки (ISO 22000, FSSC 22000, IFS, BRC).
- Запровадження системи керування безпечністю харчових продуктів (СКБХП) ISO 22000. Загальні положення.
- Принципи СКБХП.
- Процесний підхід.
- Цикл «Плануй-Виконуй-Перевіряй-Дій».
- Ризик-орієнтоване мислення.
- Сфера застосування СКБХП. Середовище функціонування організації.
- Лідерство. Політика щодо безпечності харчових продуктів.
- Функції, відповідальність та повноваження в межах організації.
- Планування СКБХП. Цілі в сфері безпечності харчових продуктів.
Модуль 2
-
- Забезпечення ресурсами.
- Людські ресурси. Компетентність та обізнаність.
- Інфраструктура.
- Робоче середовище.
- Керування процесами, продуктами та послугами, що постачаються.
- Внутрішню та зовнішнє інформування.
- Керування задокументованою інформацією.
- Функціювання. Програми-передумови (ПП)
Модуль 3
- Програми-передумови (ПП)
- Система простежуваності
- Готовність до надзвичайних ситуацій та реагування на них
- Керування небезпечними чинниками. Попередні кроки впровадження принципів НАССР. Аналізування небезпечних чинників. Вибирання та розподілення за категоріями заходів керування (ПП/ОПП/ККТ).
- План керування небезпечними чинниками (План НАССР/ОПП).
- Керування моніторингом і вимірюванням.
- Перевіряння, що стосується ПП та плану керування небезпечними чинниками.
- Керування невідповідностями продукту та процесу. Коригування та коригувальні дії.
- Вилучення/відкликання
Модуль 4
- Моніторинг, вимірювання, аналізування та оцінювання дієвості системи
- Порядок проведення внутрішніх аудитів
- Порядок проведення зовнішніх аудитів
- Аналізування з боку керівництва
- Постійне поліпшування та оновлення системи керування безпечністю харчових продуктів
- Впровадження системи TACCP і VACCP
- Процедура сертифікації системи ISO 22000
ОСНОВНІ ЛЕКТОРИ КУРСУ

Погорецька Алла
- Керівник консалтингової компанії ТОВ «Глобальний Менеджмент Бізнес»
- Консультант з питань впровадження системи менеджменту та законодавчих вимог (НАССР)
- Сертифікований аудитор системи управління безпекою харчових продуктів (ISO 22000: 2005, НАССР) та система управління якістю (ISO 9001)
Графік і таймінг навчання

01.07.2025р (14:00-17:00)
02.07.2025р (14:00-17:00)
08.07.2025р (14:00-17:00)
09.07.2025р (14:00-17:00)
Зареєструватись на захід
ONLINE-КУРС "ISO 22000: система менеджменту безпечності харчових продуктів"
Дякуємо
Дякуємо! Скоро ми з Вами зв'яжемось. Очікуйте наш дзвінок у найближчий час.