Тренінг "Як ефективно керувати закладом"

Графік навчання
Показати більше
м. Вінниця
Тривалість навчання: 1 день (10:00 - 19:30)
Оплата навчання
Показати більше
  • Вартість участі при ранньому бронюванні — 1500грн
  • Вартість участі — 2000грн
  • Для групи учасників діють знижки — від 10% і більше
Умови навчання
Показати більше
  • Тільки висококваліфіковані та практикуючі лектори
  • Електронні матеріали для кожного учасника
  • Друковані матеріали (допоміжний посібник) для кожного учасника
  • Можливість готівкового / безготівкового розрахунку
  • В кожній групі від 10 до 25 учасників
  • Відповіді на питання кожного учасника
  • Комфортні умови, дружня атмосфера та індивідуальний підхід до кожного учасника
Цільова аудиторія:
Показати більше

власники, директори та керівники

ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ КУРСУ УЧАСНИКИ

ОТРИМАЮТЬ
  • іменні сертифікат компанії PROFI CLUB українською та англійською мовами
  • максимально об'ємні друковані роздрібні матеріали та допоміжні документи в електронному вигляді
  • знання від кращих практичних фахівців України з управління закладами
ОВОЛОДІЮТЬ
  • знаннями з управління персоналом, його навчання і мотивації
  • навичками плануванню діяльності
  • методиками роботи з фінансами закладу
ЗМОЖУТЬ
  • якісно виконувати обов'язки кервника 
  • вирішити всі поточні організаційні питання, що стосуються процесу роботи
  • вести і контролювати документообіг та товарообіг у закладах ресторанного господарства

ПРОГРАМА ІНТЕНСИВУ

БЛОК 1. Управління людьми

  • Планування виробничих процесів і необхідного персоналу
  • Оцінка і підбір персоналу
  • Формування штатного розкладу та зарплатного фонду
  • Програма навчання та адаптації співробітника
  • Контроль і дотримання сервісу в закладі
  • Оформлення працівників

БЛОК 2. Робота з постачальниками

  • Вибір постачальників і робота з ними
  • Підбір обладнання, інвентарю та посуду
  • Робота з постачальниками, переоблік і документообіг
  • Франшиза, реєстрація торгової марки, використання музики

БЛОК 3. Фінансовий облік

  • Аналіз продажів, АВС аналіз.
  • Бюджетування. Планова кількість гостей і розрахунок середнього чека
  • Cashflow, p&l. Операційний і чистий прибуток. Різниця між бухгалтерським та управлінським обліком
  • Касовий апарат і платіжний термінал. Ліцензія на алкоголь
  • Автоматизація обліку та вибір програмного забезпечення

Блок 4. Маркетинг і реклама

  • Маркетинговий план - види реклами та просування
  • Поліграфія і зовнішня реклама, соціальні мережі і контент
  • Комунікація з журналістами і блогерами
  • Рекламний бюджет та оцінка ефективності маркетингу: очікування і реальність

А також…

  • Визначення критеріїв ефективності для ключових процесів: Продажі, Персонал, Маркетинг
  • Основні помилки в управлінні

Досвідом діляться...

Чемеринська Марія

  • власниця і керуюча кав’ярні KeksBar lviv
  • досвід відкриття та керування 38 закладами мережі та 5 локальними закладами
  • провела навчання для майже тисячі спеціалістів та корпоративні тренінги для більше ніж 20 компаній
  • майже 20 років в ресторанному бізнесі і пройшла шлях від офіціанта до власника бізнесу

Ключко Леся

  • фінансовий керівник з досвідом роботи майже 15 років (від бухгалтера до фінансового директора ресторанної мережі)
  • досвід переорганізації та оптимізації фінансового обліку на базі персонального консалтингу в 17 проектах сфери HoReCa
  • досвід роботи як керівника фінансового відділу та головного бухгалтера у 7 проектах (т.ч. Козирна Карта і Honey)
  • дипломований спеціаліст з фінансової звітності та фінансового менеджменту (IFA, Лондон), а також зі стратегічного менеджменту (IFA, London)

Конотопчик В'ячеслав

  • психолог, психотерапевт і коуч (майже 1000 годин особистої і групової терапії)
  • член Українського Союзу Психотерапевтів
  • досвід відкриття («Пан Гарбузик» в м.Києві) та керування власним рестораном (більше 15 років в ресторанному бізнесі)
  • спеціалізується на антикризовому менеджменті, супроводі/адаптації персоналу та запобіганні/вирішенні конфліктів

Калинюк Любов

  • власниця і директорка компанії "Калина Консалт ", автор курсу «Реальна бухгалтерія»
  • консультант з обліку та оподаткування
  • досвід роботи 10 років (в т.ч. в ресторанному бізнесі) на всіх ділянках у бухгалтерії (від бухгалтера по первинці до головного бухгалтера)
  • спеціалізується на постановці фінансового обліку, роботі з контролюючими органами, впровадженні інформаційних та CRM-систем

Зареєструватись на захід

Тренінг "Як ефективно керувати закладом"

Дякуємо

Дякуємо! Скоро ми з Вами зв'яжемось. Очікуйте наш дзвінок у найближчий час.

Зв'яжіться з нами

Дякуємо

Дякуємо! Скоро ми з Вами зв'яжемось. Очікуйте наш дзвінок у найближчий час.